Krogsveen: Komplett guide og selskapsinfo

Les alt du trenger om Krogsveen, slik at du kan se om selskapet passer for deg.

Sist oppdatert: 27. februar 2024

Bilde

Krogsveen ble grunnlagt i 1975 og er en av Norges mest anerkjente eiendomsmeglere. Meglerkontoret har opparbeidet seg en solid posisjon i markedet med over tre tiår i bransjen. De tilbyr meglertjenester av høy kvalitet, takket være avanserte verktøy og kompetente meglere med lokal kompetanse.

Historien til Krogsveen og hvor de er i dag

Krogsveen har en rik historie som strekker seg over flere tiår. Selskapet ble grunnlagt i 1975 på Bekkestua i Bærum av Gunnar Krogsveen. Selskapet ble kjøpt opp av Danske Bank i 2005. De ble solgt til Pareto AS etter 12 år og ble igjen en privat aktør.

Krogsveen har siden utviklet seg til å bli en ledende aktør i bransjen, kjent for sin innovative tilnærming og fremragende kundeservice. De etablerte for eksempel et boligkjøperregister i 1995, noe som skilte dem fra andre konkurrenter. Dette registeret er fortsatt en viktig del av strategien deres den dag i dag.

Salgsstrategier og fokusområder

Selskapet fokuserer på å skape “verdens enkleste boligreise” der boligselgere får gode priser, samtidig som selve salgsprosessen er så enkel for dem som mulig. Det kan være overveldende å bytte bolig, men Krogsveen ønsker å gjøre det til en stressfri opplevelse for sine kunder.

I tillegg får kundene deres tilgang til en rekke praktiske tjenester som pakking, oppbevaring, flytting og flyttevask. Alle disse tjenestene koordineres av Krogsveen. Ikke minst, så tilbyr de treffsikre og avanserte markedsføringsverktøy for å sikre at boligannonsen når ut til flest mulig potensielle kjøpere.

Antall kontorer og ansatte

Krogsveen har vokst til en stor organisasjon med 340 medarbeidere og 52 meglerkontorer spredt over hele Norge. De har også egne avdelinger for oppgjør, økonomi, marked, fag og IT ved hovedkontoret i Bærum. Du finner hele 15 kontorer i Oslo og 25 på Østlandet generelt. Meglerforetaket har i tillegg kontorer i de største byene.

Les også

Se oversikt over eiendomsmeglere

Meglerkontorene består av engasjerte eiendomsmeglere med høy lokal kompetanse. De vet hva kjøperne ser etter der du bor. I tillegg har de tilgang til et boligkjøperregister der de kan finne kjøpere som aktivt ser etter eiendommer som ligner din. Det kan bidra til at enda flere kommer på visning.

Pris på meglertjenester fra Krogsveen

Krogsveens priser avhenger av en rekke faktorer, inkludert geografisk beliggenhet, type bolig, og spesifikke markedsførings-, foto- og stylingbehov. Vi anbefaler derfor at potensielle kunder tar kontakt med det lokale meglerkontoret for å få et skreddersydd pristilbud. 

Alle boligselgere får tilbud om gratis verdivurdering. Deretter mottar du et pristilbud på meglertjenester som du står helt fritt til å takke ja eller nei til. Generelt sett ligger meglerprovisjonen på 1 til 3 prosent av salgssummen, men timepris kan også avtales. 

Minimumsprovisjonen ligger mellom 50 000 og 60 000 kr. Tilrettelegging av salget koster fra 17 000 kr, oppgjør koster 7 500 kr og hver visning koster fra 3 500 kr. Overtakelse koster 3 500 kr. Se forøvrig generell artikkel om priser på meglere her.

Ønsker du å selge boligen din og er nysgjerrig på hva det vil koste? Ta kontakt med din lokale Krogsveen-megler i dag for å få et skreddersydd pristilbud.