Partners: Komplett guide og selskapsinfo

Les alt du trenger om Partners, slik at du kan se om selskapet passer for deg.

Sist oppdatert: 17. januar 2024

Bilde

Partners Eiendomsmegling har etablert seg som en betrodd samarbeidspartner for mange boligselgere. De er en fremtidsrettet og innovativ aktør innen eiendomsbransjen som har en sterk posisjon i markedet. Eiendomsmeglerkjeden har en kundeorientert tilnærming og en inngående forståelse for lokale forhold.

Historien til Partners og hvor de er i dag

Partners historie er preget av kontinuerlig innovasjon, samt en unik evne til å forstå og møte lokale behov. De har kontorer spredt over hele Norge fra Alta i nord til Arendal i sør. Meglerkjeden har dermed et omfattende nettverk og sterk, lokal tilstedeværelse. I dag sikrer de seg stadig en større del av markedet og er et selskap i vekst.

Salgsstrategier og fokusområder

Eiendomsmeglerkjeden har et stort fokus på lokalmiljøet. Selv om dette er en nasjonal kjede med kontorer over hele landet, består hvert enkelt kontor av lokalkjente meglere med inngående kjennskap til boligmarkedet i sitt område. Partners jobber tett med hver enkelt kunde for å utarbeide en skreddersydd plan. 

Denne planen kan blant annet inkludere målrettet markedsføring i relevante kanaler for å sikre at din bolig når ut til de mest aktuelle kjøperne. Aktuelle kanaler kan inkludere digital annonsering, sosiale medier og tradisjonelle kanaler som nettaviser og aviser – det spørs rett og slett på hva din bolig trenger.

Eiendomsmeglerkjeden skiller seg dermed ut med sin forståelse for både lokale forhold og kundenes individuelle behov. 

Antall kontorer og ansatte

Partners har over 35 meglerkontorer, samt en egen avdeling for administrasjon. Du finner lokale meglerkontorer både i storbyer og på mindre steder. Storbyen Oslo har over 7 forskjellige meglerkontorer som dekker ulike bydeler. Kjøpergruppen og det lokale boligmarkedet kan nemlig variere veldig mellom ulike deler av byen.

Lokalkontorene består av meglere med høy kompetanse og kunnskap. Hver megler blir håndplukket for oppdraget, slik at du kan føle deg trygg på at du får den beste eiendomsmegleren for nettopp ditt oppdrag.

Les også

Se oversikt over eiendomsmeglere

I tillegg kan Partners koordinere øvrige tjenester som du kanskje trenger, for eksempel flyttevask og flyttehjelp. Du trenger dermed ikke å kontakte andre firmaer selv – du får alt du trenger på ditt lokale meglerkontor. Akkurat dette kan forenkle flytteprosessen betydelig.

Pris på meglertjenester fra Partners 

Partners tilbyr konkurransedyktige priser for sine omfattende eiendomsmeglingstjenester. Den nøyaktige prisen avhenger av hvilket lokalkontor du velger, samt spesifikke forhold ved boligen din. Salgbarhet og forventet salgspris kan ha innvirkning på hvilke meglerpriser du blir tilbudt. Provisjonen varierer stort sett fra 1-3,5% av salgssummen.

Vi har sett nærmere på prislisten fra Partners kontor i Bergen for å gi noen nærmere eksempler på kostnader. Minimumsprovisjon begynner på 49 900 kroner. Tilrettelegging koster 19 900 kroner, mens visninger og overtagelse koster 2500 kroner pr stk. Oppgjørshonorar er satt til 6500 kroner.

Markedsføringskostnader starter fra 15 900 kroner, avhengig av annonseringsbehov. Megleren hjelper deg med å velge den rette markedsføringspakken for boligen din. Du kan også betale per time. Timeprisen ligger på 2500 kroner og opp.

Hvis du ønsker å vite mer om meglertjenester og priser, kan du kontakte Partners for å få gratis verdivurdering og pristilbud. Lykke til!