Nordvik: Komplett guide og selskapsinfo

Les alt du trenger om Nordvik, slik at du kan se om selskapet passer for deg.

Sist oppdatert: 27. februar 2024

Bilde

Nordvik er kjent for sin innovative tilnærming til eiendomsmegling, samt deres omfattende kunnskap om boligsalg. Eiendomsmeglerkjeden har utviklet seg til å bli den som vokser raskest i Norge. Og det er ikke så rart – de tilbyr svært avanserte markedsføringsverktøy som gir dokumenterbare, gode resultater.

Historien til Nordvik og hvor de er i dag

Selskapet startet opp under navnet Nordvik & Partners i 1989 og ble en ledende eiendomsmegler i Stor-Oslo helt fra starten av. Takket være fokuset på meglertjenester av høy kvalitet, vokste kjeden raskt. I dag finnes det flere meglerkontorer over hele landet. Selskapet valgte å bytte navn til Nordvik – og bare Nordvik, enkelt og greit.

Navnebyttet var et strategisk valg for å markere starten på en ny digital æra. Deres visjon for fremtiden er å gjøre boligsalg så enkelt og effektivt som mulig for sine kunder. Denne målsetningen kommer tydelig til syne i salgs- og markedsføringsstrategiene deres. De tilbyr nemlig avanserte, innovative og unike strategier for å sikre en så god salgspris som mulig.

Salgsstrategier og fokusområder

Nordvik kombinerer dyktige eiendomsmeglere med avanserte, digitale verktøy. Meglerne forstår at et vellykket boligsalg ikke bare handler om at annonsen skal nå ut til flest mulig folk. Boligen må presenteres på riktig måte til de rette målgruppene som virkelig ser verdien av eiendommen.

Eiendomsmeglerne har derfor omfattende kunnskap om ulike kjøpergrupper i området. Markedsføringsverktøy som Nordvik Ekstra sørger for at annonsen når ut til dem som ellers ikke ville ha oppdaget boligen din. Studier viser nemlig at nesten halvparten av boligkjøpere handler på impuls eller en annen type eiendom enn det de egentlig så etter.

Les også

Se oversikt over eiendomsmeglere

Ifølge statistikk fra Nordvik er resultatene fra denne unike markedsføringen svært gode. Tjenesten har vist seg å øke trafikken til boligens hjemmeside med hele 900 %. Dette betyr mer eksponering og større interesse for din bolig. Antall nedlastninger av salgsoppgave har i tillegg økt med 11 %.

Antall kontorer og ansatte

I dag har meglerkjeden over 31 lokalkontorer og 330 ansatte. Selskapet har egne kontorer for oppgjør og regnskap, samt eget franchisegiverselskap. Nordvik vektlegger både kompetanse og talent blant sine ansatte. Selskapet har derfor utviklet systemer for å sikre et godt samarbeid mellom unge talenter og erfarne meglere.

Pris på meglertjenester fra Nordvik

Vennligst merk deg at prisene på meglertjenestene kan variere mellom forskjellige lokalkontorer. Provisjonen ligger stort sett på ca. 1–3,5 % av salgssummen. Meglerne må blant annet vurdere forventet salgspris og hvor lett det er å selge boligen din for å kunne fastsette en nøyaktig provisjon. Beliggenhet spiller også inn på den endelige prisen.

Meglerforetaket tilbyr en omfattende grunnpakke som inkluderer alt fra digital markedsføring til premium salgsoppgaver. Pakken er nøye utviklet for å sikre at hver del av salgsprosessen er håndtert med omhu og kompetanse.

Boligsalgsprosessen med Nordvik begynner alltid med en gratis verdivurdering. Deretter mottar du et pristilbud. Verdivurderingen er en fin anledning til å bli kjent med din Nordvik-megler. Du får også muligheten til å stille spørsmål om salgsprosessen.

Ta gjerne kontakt med Nordvik for å få mer informasjon eller for å be om gratis verdivurdering.