Eiendomsmegler 1: Guide og selskapsinfo

Eiendomsmegler1 er den største meglerkjeden i landet. Vi går gjennom nøkkelinformasjon om selskapet.

Sist oppdatert: 17. januar 2024

Bilde

STØRSYE I LANDET: Eiendomsmegler1 er den største meglerkjeden i landet.

Eiendomsmegler 1 har lenge vært en pålitelig aktør innen eiendomsmegling. Takket være en sterk forankring i lokale boligmarkeder og en dyp forståelse av kundens behov, har meglerforetaket bygget seg opp et svært godt omdømme. De regnes i dag som et av landets ledende eiendomsmeglere.

Historien til Eiendomsmegler 1 og hvor de er i dag

Eiendomsmegler 1 eies av SpareBank 1 og er en allianse av selvstendige meglerforetak. De er Norges største leverandør av meglertjenester. Røttene deres kan spores tilbake til 1996 da Sparebank 1 Gruppen ble etablert. I dag er Eiendomsmegler1 kjent for sin lokale ekspertise og god kundeservice. Meglerforetakene kan bistå med salg av helårsboliger, fritidsboliger, nybygg, næringseiendom, landbruk og boligutleie.

Salgsstrategier og fokusområder

De kombinerer høy lokalkunnskap med smarte, digitale løsninger for å følge opp interessenter. For eksempel, meglerforetakene har et godt samarbeid med FINN Eiendom for å sikre digital markedsføring av høy kvalitet. Dette samarbeidet gir dem i tillegg svært gode datagrunnlag for markedsinnsikt.

Meglerforetakene til Eiendomsmegler 1 tilbyr en rekke tjenester:

  • Komplett bistand med boligsalg fra A til Å
  • Hjelp med kontrakt og oppgjør
  • Verdivurdering og e-takst
  • Bistand med å finne ny bolig
  • Tips og råd til boligeiere som vurderer å selge

Hvis du er interessert i meglertjenestene deres, så kan du starte med en gratis verdivurdering.

Eiendomsmegler 1 har kontorer i hele landet

Eiendomsmegler 1 er den største megler-alliansen i Norge. Det gir dem mulighet til å tilby et bredt spekter av tjenester og ekspertise. De klarer likevel å opprettholde en personlig tilnærming og tett oppfølgning av kunder, takket være mange små kontorer med lokalkjente eiendomsmeglere.

Alliansen består av totalt 11 eiendomsmeglerforetak som dekker ulike deler av landet. Disse foretakene har til sammen over 181 kontorer fordelt i ulike byer og tettsteder. Eiendomsmegler 1 er dermed tett på lokale nærmiljø med et omfattende nettverk av kontorer. 

De har en lokal tilstedeværelse som sikrer at du finner en lokalkjent og dyktig megler der du bor. Du finner flere kontorer i de største byene. Det er fordi boligmarkedet kan variere mellom ulike bydeler, og det er viktig å finne en eiendomsmegler som kjenner til nettopp din bydel.

Pris på meglertjenester fra Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er kjent for å tilby konkurransedyktige priser, uten at det går på bekostning av kvaliteten på meglertjenestene. De har en oversiktlig prismodell og ingen skjulte kostnader, slik at boligselgere kan følge seg trygge på at de får god verdi for pengene sine.

Prisen på markedsføring avhenger av hvilke pakker du velger. Eiendomsmegleren hjelper deg med å velge riktig markedsføringspakke for boligen din. For eksempel, det koster ekstra for avisannonsering – men det er slett ikke sikkert at du trenger å annonsere i aviser. Det holder kanskje lenge med digital annonsering.

Les også

Se oversikt over eiendomsmeglere

Hvor mye de ulike tjenestene koster kan variere, basert på hvilket foretak du tilhører. Meglerprovisjon for Oslo og Akershus ligger på mellom 1 – 3 % av salgssummen. Nøyaktig hvilken prosent du får oppgitt, avhenger av beliggenhet og salgbarhet. Du får oppgitt et pristilbud etter at megleren har vært på gratis befaring og konsultasjon.