Eiendomsmegler Bodø: de 8 beste meglerne

Ser du etter de beste eiendomsmeglerne i Bodø? Da bør du lese gjennom listen vår over dyktige meglere som kan hjelpe deg med å selge boligen din.

Sist oppdatert: 21. november 2023

Bilde

KVADRATMETERPRIS I VEKST: Gjennomsnitt kvadratmeterpris i Bodø er nå rundt 50 000 kr.

Du bør velge en eiendomsmegler i Bodø som kjenner til nabolaget ditt og har erfaring med å selge lignende boliger som din. Enten du skal selge en stor enebolig på Nordsia, familiebolig på Grønnåsen eller en praktisk leilighet midt i byen, så trenger du noen med lokal kompetanse.

Megleren bør i tillegg følge godt med på boligmarkedet i Bodø. Byen har opplevd en enorm prisvekst de siste ti årene, samtidig som markedet nå har roet seg. Avhengig av hvilken boligtype du skal selge, kan det ta tid å finne den rette kjøperen. Vi gjør det litt enklere for deg å finne den rette personen til oppdraget ved å lage en praktisk oversikt over byens meglerkontorer.

De åtte beste eiendomsmeglerne i Bodø

Det er viktig å presisere at listen over de beste eiendomsmeglerne i Bodø er satt sammen i tilfeldig rekkefølge. Vi anbefaler derfor at du leser gjennom den og merker deg hvem som virker best egnet. Ulike meglerforetak kan ha forskjellige spesialiseringer og kompetanse, og du bør se etter noen som har relevant erfaring og et godt omdømme.

Boligmarkedet i Bodø

Boligprisene i Bodø har økt med over 30 prosent fra tredje kvartal 2018 til tredje kvartal 2023. Det utgjør en prisvekst på 11 537 kroner per kvadratmeter, ifølge boligprisstatistikken til Krogsveen. De siste 10 årene har boligprisene steget med hele 69 prosent. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris lå på 49 875 kroner høsten 2023. Salgstiden var 38 dager i snitt. Her kan du lese mer om normal salgstid på boliger.

Boligprisveksten var sterk i 2022, men den begynte å falle utover høsten 2023. Boligselgere bør bruke god tid på boligsalgsprosessen og være obs på at boligsalget kan ta tid. Vi anbefaler at du velger en dyktig eiendomsmegler i Bodø som har erfaring og gode salgsresultater fra både med- og motgangstider.

Tallene vi viser til er generelle for alle typer boliger og områder i Bodø. Det kan imidlertid være store forskjeller i pris og salgstid, avhengig av boligtype og nabolag. Vi anbefaler at du velger noen med relevant erfaring, enten du skal selge en familiebolig på Grønnåsen eller en moderne, liten leilighet i sentrum.

NYDELIG NATUR: Naturen rundt bodø lokker mange inflyttere.

Slik velger du den rette eiendomsmegleren

Vi har plukket ut dyktige eiendomsmeglere i Bodø med et godt omdømme og gode resultater når vi lagde denne oversikten vår. Men hvem av dem passer best til å selge nettopp din bolig? Den enkleste måten å finne den beste eiendomsmegleren for deg – og det til den rette prisen – er å be om tilbud fra forskjellige meglerkontorer. Husk å ikke kun se på prisene til meglerne, men også hvem som faktisk har gode resultater å vise til.

Boligmarkedet i Bodø har roet seg ned etter en lang periode med høy prisvekst. Det betyr at kjøperne har god tid til å finne boligen og kanskje forhandle om prisen. Derfor er det viktig å finne en god eiendomsmegler som kan ivareta dine interesser. Samtidig må han eller hun tar godt vare på potensielle kjøpere, slik at dere blir enige om en salgssum som begge er fornøyde med. 

Lykke til!